mattiss

pluisvrij haar pluisvrij haar pluisvrij haar pluisvrij haar

brazilian blow dry - pluisvrij haar

Altijd al gedroomd van glad, glanzend haar zonder pluis? Dan is de 'Brazilian blow dry' misschien iets voor jou? In Hollywood is deze haarbehandeling de trend van het moment. Celebrities zoals Jennifer Aniston, Nicole Richie en Beyoncé zijn echte fans en kiezen resoluut voor de 'Brazilian blow dry' of 'Brazilian keratin treatment'. Hoewel deze behandeling in de US en Europa nu pas aan populariteit wint, wordt het in Zuid-Amerika al een aantal jaren toegepast.

Het gaat om een keratinebehandeling die het haar soepel en zacht, glad en glanzend maakt en alle pluis doet verdwijnen. Bovendien herstelt het beschadigd, uitgedroogd of stug haar en werkt het op chemisch behandeld, gekleurd of veel gestijld haar. Het effect van deze behandeling blijft drie maanden zichtbaar. Gedurende deze periode is het amper nodig je haar te brushen! Je haren krijgen ook een buitengewone glans door o.a. 100% natuurlijke bestanddelen zoals 'Kasjmier-keratine'.

De behandeling verloopt in verschillende fases: herhaaldelijk aanbrengen van het product, inwerken, drogen, stijlen, etc. Het duurt ongeveer een tweetal uren en achteraf dien je je haar te verzorgen met speciale shampoo en conditioner, om het effect optimaal te behouden. De kwaliteit van het haar wordt trouwens met iedere behandeling beter!

Uiteraard wordt deze behandeling professioneel uitgevoerd door ons kappersteam.